Localitati Brasov
Brasov
Turism Brasov
Cautari Frecvente
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z
City break

Hotel Club Heraldic 5*

Adresa contact:
Poiana Brasov, Romania
Str Poiana Ruia nr.1
Telefon: 0368 101215
Fax: 0368 101215
Email: receptie@heraldic-club.ro
Web: http://www.heraldic-club.ro
Descriere:
Sunteti bine veniti la Heraldic Club - confort de 5*, calitate ireprosabila a serviciilor, produselor, materialelor, echipamentelor si decoratiunilor, varietata larga a ofertelor si activitatilor, inedit, liniste si siguranta. Toate acestea le veti descoperi in locatia feerica si originala oferita in Poiana Brasov de pensiunea Hotel Club Heraldic.
Cazare
Cultul pentru Armonie si Frumos, Confort si Curatenie - asa s-ar rezuma oferta de cazare in cele 21 de spatii de cazare din Pensiunea 'Heraldic Club' - 3 Single, 15 Duble si 3 Apartamente.
Toate beneficiaza de o dotare de exceptie: PC cu monitor LCD, cu acces gratuit la internet, TV Wide&Flat, DVD/CD/Tuner, Home Cinema system, Seif pentru valori, Minibar si AC.
Mobilier si decoratiuni de calitate si bun gust, furnituri de lux, sali de baie dotate cu cazi, uscatoare de par, difuzoare cuplate la TV, ventilatoare si dezodorizante electronice. Spatii generoase, balcoane cu vederi minunate, ordine si curatenie deosebita.
Toate acestea pentru a-ti oferi sansa unei Povestiri unice, Senzatia celei de-a 'doua case', calda, prietenoasa si apropiata, pe toata perioada sejurului.
Restaurant
Rafinament si Bun gust - acestea sunt atributele cu care te intampina cocheta sala a restaurantului din cadrul pensiunii. 45 de persoane pot lua masa simultan, intr-un salon decorat exceptional, cu deschideri vitrate imense spre exterior, scaldat intr-o ambianta muzicala placuta si discreta.
Un mic dejun suedez de exceptie este inclus in tariful de cazare. Pranzul si cina va sunt servite intr-un cadru elegant, cu produse a la carte din bucataria internationala, de catre un personal plin de solicitudine, atentie si consideratie.
Vinurile, din soiuri alese, locale sau de pe renumite meleaguri straine, cocktail-uri sofisticate, o gama larga de bere de calitate si, desigur, bulele de sampanie parfumata va vor insoti in periplul gastronomic, facandu-va sa va doriti un singur lucru: Sa reveniti !
Sala Conferinte
De la bun inceput conceptul care s-a avut in vedere la realizare Pensiunii Heraldic Club, a fost acela de a se adresa, cu precadere, firmelor mici si mijlocii precum si echipelor de management din firmele mari, oferindule posibilitatea organizarii de evenimente specifice, avand la dispozitie toate dotarile si facilitatile necesare, beneficiind in plus de un cadru unitar, intimitate si discretie, intr-o atmosfera unica.
Drept urmare, in cadrul pensiunii aveti la dispozitie o sala special amenajata, dotata cu tehnologie de varf, capabila de a gazdui intalniri de afaceri, conferinte, simpozioane, prezentari de proiecte, team-building-uri, etc.
Capacitatea oferita pleaca de la intimitatea specifica unei intalniri de afaceri private sau a unui interviu special, cu discretia si siguranta specifice, pana la training-uri sau conferinte de presa, permitand prezenta unui numar de pana la 40 de persoane.


Cauta in Brasov
Bilete avion  • Bilete low cost
Atractii si zone de interes
Hoteluri
Hotel Silvania
Hotel Stadion Brasov
Hotel Trifan
Hotel Bucegi
Hotel Cioplea Vechi
Hotel Orizont
Hotel Trei Brazi
Farmacii
FARMACIA ASCLEPYOS S.R.L.
ALCMENA S.R.L.
DIANTHA FARM S.R.L.
FARMACOM S.A.
FARMACIA ANA FARM
IMUNOFARM S.R.L.
FARMACIA MIRAFARM
Biblioteci
BIBLIOTECA ENGLEZA
BIBLIOTECA JUDETEANA FILIALA 1
BIBLIOTECA UNIVERSITATII TRANSILVANIA.
Benzinarii
SC. Petrom SA. Statia Nr.13 Tāmpa
Statia Nr.2 Temelia
Rompetrol
Rompetrol
Rompetrol Noua
LUKOIL Romania
SC. Petrom SA. Statia Nr.7 Codlea
Invatamant
Colegiul National Andrei Saguna
Scoala Generala Nr 1
SCOALA GENERALA NR. 2
SCOALA GENERALA NR. 3
SCOALA DE ARTE SI MESERII CODLEA
SCOALA GENERALA NR. 1
SCOALA GENERALA NR. 2

Ghid
Informaţii generale

Aşezare
Īn partea centrală a Romāniei, īn interiorul arcului carpatic, la īntālnirea Carpaţilor Orientali cu cei Meridionali, pe cursul mijlociu al Oltului, străbătut de meridianul 250 longitudine estică şi de paralela 460 latitudine nordică.

Vecini
La nord: Judeţele Harghita şi Mureş, la est: Judeţele Buzău şi Covasna, la vest: Judeţul Sibiu, la sud: Judeţele Argeş, Dāmboviţa şi Prahova.

Suprafaţă
5.363 km2 (respectiv 2,3% din teritoriul ţării).

Populaţie
640.000 locuitori.

Oraşe
Braşov, resedinţă de judeţ, cu 325.000 locuitori, o aşezare cu atmosfe.. citeste mai mult