Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/hartajud/public_html/inc/functions_lay.php on line 468
Pensiuni Brasov Pensiunea Speranta
Localitati Brasov
Turism Brasov
Cautari Frecvente
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z
City break

Pensiunea Speranta

  • Adresa: Str. , Str. Trei Brazi, nr. 60
LOCALIZARE SI IMPREJURIMI
Situata la cota 1220 m, 1.5 km abatere de la DN1 pe drumul care duce spre Cabana Trei Brazi in mijlocul unui decor natural de o deosebita frumusete.

CAPACITATE DE CAZARE
Total numar de locuri: 44.
- 17 camere duble
- 3 apartamente

CONDITII DE CAZARE
Fiecare camera beneficiaza de pat dublu/pat matrimonial, baie proprie, Tv, frigider, minibar, balcon, room service, internet gratuit prin retea wireless.
Apartamentele beneficiaza de pat matrimonial, baie cu hidromasaj, Tv, frigider, minibar, balcon, room service, internet gratuit prin retea wireless.

FACILITATI SI SERVICII
- Incalzirea si apa calda este asigurata de centrala termica proprie.
- Parterul vilei este ocupat de un restaurant cu specific romanesc care ofera un numar de 40 de locuri si intimitate intr-o ambianta deosebita la care se adauga calitatea produselor oferite.
- In plus, de la inceputul anului 2007, pensiunea Speranta beneficiaza de o noua aripa cu un restaurant de 100 de locuri de masa, amenajat cu decoratiuni ambientale florale, format din separeuri amplasate in trepte.
- Teren amenajat pentru gratar in aer liber, foc de tabara cu protap si bancute de lemn in aer liber, parcare proprie, restaurantele beneficiaza de un total de 140 locuri cu meniu din bucataria romaneasca, internationala si cu specific vanatoresc.
- Terasa cu capacitate de 40 locuri.
- Bar de zi.
- Doua sali de conferinta cu capacitati a 70 de locuri si respectiv 30 locuri, dotate cu ecran proiectie, flipchart, TV, video proiector, sistem de sunet, internet wireless plus calculatoare de birou si imprimanta legata la retea, sala coffe break.
- Extra, se mai poate pune la dispozitie inca o sala de 40 de locuri pentru folosinta multifunctionala, iar salile de conferinta pot fi amenajate la cerere in structuri diferite.
- Sala club multifunctional, masa de ping-pong, rummy, sah, table, carti de joc, etc.
- Sauna
- Fitness

OPTIONAL
- Posibilitati de drumetii si calarie, gratar si loc de joaca pentru copii, foc de tabara, monitori de ski, tenis de camp si natatie, inchirieri articole sportive si ATV.
- Transport intern si international
Atractii si Obiective turistice in zona
forte multe trasee turistice, etc.
Cauta in
Bilete avion  • Bilete low cost
Atractii si zone de interes
Telefoane utile
Politia Orasului Predeal
Serviciul De Ambulanta Judetean Microstatia Predeal
Farmacii
FARMACIA ASCLEPYOS S.R.L.
Lista strazi
cde
fgh
ijk
lmn
opq
rst
uvw
Banci
BCR Predeal
C.E.C PREDEAL
Pensiuni
Vila Liliacul
Vila Predeal Holiday
Pensiunea Casa Ardeleana
Pensiunea Casa Bunicii
Pensiunea Vila Maria
Pensiunea Speranta
Vila Viforul
Hoteluri
Hotel Cioplea Vechi
Hotel Orizont
Hotel Trei Brazi